robo_1982 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Witam, Może któryś z miłośników Maxim, Murano lub Altim pomoże mi w uzyskaniu tej części. Temat dość pilny, bo część rzadka, a w serwisie dość kosztowna, gdyż sprzedawana w całości z rurą. Jest to szyjka wlewu płynu chłodniczego do chłodnicy. Po wpisaniu w google tego numeru i oznaczeniu grafiki od razu zobaczycie o co mi chodzi: https://www.google.com/search?q=215019Ha0a&sxsrf=AOaemvKjQK16xCl4PVfrKiPAC7hLI8_f5g:1637614301769&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjYhfHV7Kz0AhXMl4sKHZNyBHgQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625&dpr=1 Może ktoś z Was posiada taką Maximę (rozbitą) lub zna kogoś kto posiada i chętnie mi pomoże w szybkim zakupie. Oczywiście można to kupić przez Amazon lub AliExpress, ale tutaj trzeba niestety czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo_1982 Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Temat zamykam. Już mam to czego szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.