Kubgos9 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Witam, kupiłem Nissana Qashaia z 2010, używkę z Polskiego salony, serwisowany w ASO. Czy to możliwe, ze Qashai z polskiego salonu nie ma komputera pokładowego w języku polskim? Pozdrawiam Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Cytat Czy to możliwe, ze Qashai z polskiego salonu nie ma komputera pokładowego w języku polskim? Tak, bo nigdy nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 witam mam Qashqaia z polskiego salonu 2010r. 2.0 dci. i tez nie ma polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Też mam z polskiego salonu 2013 i polskiego brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.