terlik87 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Cześć, Chciałbym prosić o podpowiedź co to za wersja radia i czy: 1- da się zrobić je po Polsku a nie po Angielsku 2- czy jest jakaś aktualizacja dla tego radia / nawigacji? Qashqai z 2009r Dziękuję za odpowiedzi. Auto obecnie jeździ po Warszawie/Wola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Może tu uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terlik87 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 21 godzin temu, MisilYE napisał: Może tu uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania - DZIĘKUJĘ za odpisanie. Zorientowałem się w temacie i... 1. Nie ma nowych map więc nawigacja jest bezużyteczna w dzisiejszych czasach. 2. Nie ma co ruszać i wymieniać na inne. Nie opłaca się. Zostaje jak jest. DZIEKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Z tą opłacalnością może być różnie ,kwestia -co tracisz rezygnując z tego radia co masz ,czyli co jest wyświetlane na ekranie z komputera . jeśli są to mało istotne rzeczy,może warto wymienić na jakieś 7" nawet na Win ie Pare osób pytało o zamiennik ,gdzieś tam przewija się link do takiego ,ale nikt nie zainteresował się tym poważnie bo może to jest rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Witajcie mam moduły przekazujące obraz z oryginalnego na nie oryginalny wyświetlacz android co prawda działa w 100% w Primera P12 myślę że powinien działać też w QQ przy tym module może być obojętnie jakie radio android 7" ja polecam min 2GB RAM poniżej jest to nic warte bo się wiesza. Edit: dodanie wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.