Filip17895_PL Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Witam mam problem z uruchomieniem android auto w nissanie qashqai a mianowicie na starszym telefonie z androidem 10 działa a na telefonie nowszym z 11 już nie. Co może być przyczyną że radio nie komunikuje się z androidem 11 i jak to można naprawić ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 A ten watek czytales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo2222 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Miałem podobny problem po wymianie telefonu, gdy przesiadłem się z 10 na 11 android. Problem rozwiązałem kupując dobry kabel ( np. do Huawei) i wszystko ruszyło. Wcześnie Galaxy S20 na oryginalnym kablu do ładowania pokazywał,że tylko podłączono do ładowania. android auto nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 21 godzin temu, tomo2222 napisał: Miałem podobny problem po wymianie telefonu, gdy przesiadłem się z 10 na 11 android. Problem rozwiązałem kupując dobry kabel ( np. do Huawei) i wszystko ruszyło. Wcześnie Galaxy S20 na oryginalnym kablu do ładowania pokazywał,że tylko podłączono do ładowania. android auto nie działał. Dziękuję za pomoc. po wymianie kabla na inny połączył się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi