ajqju Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Witam, Podczas powrotu Qq J10 2.0 Pb nagle żonie wpadł pedal sprzegla w podłogę. Podniosła go do góry i normalnie już sprzeglo działało. Na następny dzień ruszałem przód i tył autem kilkadziesiąt razy i wszystko ok. Popołudniu wyjechałem i znów wpadł. Podniosłem ale udało się tylko do połowy I jakoś wracałem, jednak po chwili unioslem dalej i został w pozycji normalnej. Co może być i ewentualnie jął sprawdzić samemu aby wiedzieć co zamówić? Dodał że płynu nie widzę aby ubywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 wysprzęglik padł.Warto rozważyć czy się opłaca wymienić komplet sprzęgła/tarcza +docisk + wysprzęglik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajqju Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Raczej jak będą wymieniać to będę chciał już całość bo to jedna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi