Anglik Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Cześć. Jakiś czas temu podłączyłem hak do auta od strony mechanicznej. W części elektrycznej wprowadziłem kable do bagażnika... znalazłem wiazke kabli oryginalna w qashqai z gniazdem aby włączyć kable od haka... zakończone jest to kostka do ktrej mógłbym się wpiac... tym samym nie byłoby potrzeby podpinania kabel za kablelkiem... czy wie ktoś gdzie znajdę końcówkę do takiej kostki? Fotka mi gdzie zaginęła na telefonie, ale jutro postaram się wykonać i dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Może być problem z tą wtyczką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anglik Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 On 12/27/2021 at 7:39 AM, MisilYE said: Może być problem z tą wtyczką Dziękuję za odpowiedź i info o wątku w tym temacie... Tak, to będzie ta wtyczka. Oto moje fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi