Kanio88 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Witam serdecznie, Zakupiłem pojazd Nissan rogue rocznik 2021. Pacjent to radio connect 2 ? (bez wejścia na sd na głównym panelu)Czy jest tutaj osoba która posiada wiedzę na temat konwersji z USA na PL. pozdrawiam Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Kanio88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Z tego rocznika to chyba connect 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanio88 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Jak rozróżnić w takim razie lcn2 od 3 ? Pod katem wizualnym różni się z pewnością wejściem na kartę bądź jej brakiem przy płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tu masz opisane lcn 1,2,3 https://naviteam.pl/model/nissan-connect-2-gen-lcn2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulosh Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Podobno w nissanie radia się nie przestroi. Ja też szukałem speca od tego i nie znalazłem. Także jeśli coś kolega wymyśli to czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek198o Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Witam. Jak sytuacja z konwersją? Co udało się zrobić, a co zostało usa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi