PatrykB. Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Witam mam problem z wodą pod dywanikiem kierowcy, posiadam navarę z 2011 roku. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Masz szyberdach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB. Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB. Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Mam jeszcze pytanie co do poduszki silnika - jakiej firmy najlepiej kupić? Co byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Sprawdz uszczelki pod relingami. Tam lubi też korozja robić cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 jak nie ma dziury w podłodze to sprawdź dwa miejsca. Relingi, lubią korodować. Ja u siebie już naprawiałem bo były dziurki. A druga to antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dzięki za informację, ale chyba przy demontażu gps-u wyciągnął jedną z gum z lewej strony za drzwiami - zakleiłem taśmą i zobaczę ale tak już ponad miesiąc stoi u mechanika bo wymieniałem przewody hamulcowe ze względu na lift 2 cale i korozję przednich, wyszły jeszcze wtryski oraz wałki i górny rozrząd itd - ceny w aso makabra, śruby do ślizgu napinacza nigdzie się nie kupi, mimo że to 2011 rok to już problem z częściami,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi