chesteros Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Wie ktoś może co może być problemem, że nie mogę wczytać książki telefonicznej z telefonu do nissan connect ? Rocznik 2012 to chyba 2 wersja. Telefon samsung a52 sparowany, mogę odbierać rozmowy i rozmawiać na głośnomówiącym, ale jak daję, opcję, żeby wczytał kontakty z telefonu to wyskakuje komunikat, że się ładuję, żeby czekać. Czekałem tak ponad godzinę i się nie sczytały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Spróbuj usunąć to sparowanie fona z NC zarówno na fonie jak i w NC , wyłącz i ponownie włącz fona i ponownie sparuj urządzenia. Mnie kiedyś też się coś sypnęło w tym sparowaniu, zrobiłem jak podałem wyżej i problem znikł. Ja mam NC3, auto z 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Pomogło. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi