oskarex777 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam. Wiem że temat był walkowany ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Dziś na światłach w momencie kiedy auto miało automatycznie zgasnąć wcisnolem w tym samym czasie sprzęgło i auto się przydławiłówku tylko ale nie zgasło i z automatu wyskoczył błąd system START stop failure. I już nie chce zgasnąć. Odłączałem aku i nic. Prosty komputer diagnostyczny nic nie.pokazuke. Teraz ładuje aku choć nie miałem z nim problemu nawet przy -16. Gdzie jest problem? J11 1.5 dci 2014 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarex777 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Aku naładowany i na miernikach jest ok. Ładowanie tez jest bdb. Wiec inna przyczyna. Tylko jak to skasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cbr600 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Podepnij lepszy komp a napewno pokaże usterkę musi cos byc skoro swieci usterka stop/start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulka Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Miałem podobnie. Podłaczyłem interfejs wifi z aliexpres + program CarScanner ze sklepu googla i pokazało błąd P1650. Skasowałem i bład z deski zginął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.