Dizel Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Witam Proszę o pomoc jak w temacie myślałem że to wina czujnika przy kole niestety po wymianie to samo, czym może to być spowodowane? Nawet przy zgaszonych lampach słychać jak próbuje poziomować lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 masz gdzieś zwarcie na wiązce. Kumplowi przez takie coś zjarało całą wiązkę od czujnika do silniczków trzeba by przejrzeć całą wiązkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizel Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 3 godziny temu, Devil1986 napisał: masz gdzieś zwarcie na wiązce. Kumplowi przez takie coś zjarało całą wiązkę od czujnika do silniczków trzeba by przejrzeć całą wiązkę. Na czwartek jestem umówiony do serwisu Nissana mam nadzieję że pomogą. Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizel Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Byłem dziś w serwisie diagnoza zwarcie na wiązce tak jak pisałeś to naprawili, ale znów trafiony jest czujnik poziomowania. Czy to zwarcie na wiązce mogło uszkodzić czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Tak jak najbardziej zwarcie mogło uszkodzić czujnik teraz jak już masz ok to możesz wymienić i powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizel Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 2 godziny temu, Devil1986 napisał: Tak jak najbardziej zwarcie mogło uszkodzić czujnik teraz jak już masz ok to możesz wymienić i powinno działać Ok dzięki za pomoc, a czy będę musiał jeszcze jechać do serwisu po wymianie czujnika na jakieś programowanie? Czy sam nauczy się wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Powinien sam się ustawić jeżeli by się okazało że światła świecą max do dołu lub do góry to będzie trzeba podjechać do serwisu na ustawienie. Wg mnie nie będzie to potrzebne ale zobaczysz jak się lampy zachowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi