Kamil9193 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Witam, problem mój polega na tym ze czasami głównie na 5 i 6 biegu jadąc równa prędkością po dodaniu gazu auto na chwile zwalnia i zaczyna ciągnąć czasami zapala się check i kontrola trakcji jeżeli chodzi o błędy to jest p0002 wymieniłem pompę z regulatorem nie pomogło wiec zaryzykowałem i wymieniłem listwę wtryskowa z czujnikiem ciśnienia tez nic nie pomogło wiec dałem wtryski do sprawdzenia okazało się ze trzy są uszkodzone zakupiłem nowe zakodowalem nic się nie zmieniło sprawdzając parametry jadąc na 5 lub 6 biegu równymi obrotami po wciśnięciu gazu juke na chwile zwalnia i ciągnie normalnie co udało mi się w tej sytuacji zauważyć to jest chwilowy spadek ciśnienia paliwa w rampie, nie mam juz pomysłów proszę o jakieś porady na co jeszcze można zwrócić uwagę dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkmiec1976 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 W dniu 13.01.2022 o 21:31, Kamil9193 napisał: Witam, problem mój polega na tym ze czasami głównie na 5 i 6 biegu jadąc równa prędkością po dodaniu gazu auto na chwile zwalnia i zaczyna ciągnąć czasami zapala się check i kontrola trakcji jeżeli chodzi o błędy to jest p0002 wymieniłem pompę z regulatorem nie pomogło wiec zaryzykowałem i wymieniłem listwę wtryskowa z czujnikiem ciśnienia tez nic nie pomogło wiec dałem wtryski do sprawdzenia okazało się ze trzy są uszkodzone zakupiłem nowe zakodowalem nic się nie zmieniło sprawdzając parametry jadąc na 5 lub 6 biegu równymi obrotami po wciśnięciu gazu juke na chwile zwalnia i ciągnie normalnie co udało mi się w tej sytuacji zauważyć to jest chwilowy spadek ciśnienia paliwa w rampie, nie mam juz pomysłów proszę o jakieś porady na co jeszcze można zwrócić uwagę dziękuje pozdrawiam Sprawdź rurę od turbiny. Uszczelniacze są przy końcach i sprawdź jej szczelność. Nissan OE 14460-1KB2B przewód rura intercoolera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi