siebyl Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Witam. mam uszkodzony zbiornik płynu wyrównawczego o nr R21711 BB50A, przeglądam allegro i jest jeden ale smoluch bardzo, pytanie czy można założyć z innymi oznaczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlochaty Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ja zakładałem z innym oznaczeniem ale patrzyłem żeby był od takiej samej wersji silnikowej jak moja i pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebyl Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 35 minut temu, Wlochaty napisał: Ja zakładałem z innym oznaczeniem ale patrzyłem żeby był od takiej samej wersji silnikowej jak moja i pasował. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi