ktmgraba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Witam,Przymierzam sie do bagaznika dachowego, udalo mi sie dostac relingi, wczoraj zamontowalem, wszystko fajnie pasuje no i teraz potrzebuje belki dachowe poprzeczne na te relingi zeby przymocować trumne albo bagaznik na rowery, ma ktos na zbyciu ewentualnie wie ktos gdzie to mozna kupic? Jedyne jakie znalazlem na ta chwile sa na aliexpress, wychodzi ponad 600 zl ale boje sie ze jakies clo dojdzie albo przyjda uszkodzone... Wysłane z mojego moto g(100) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktmgraba Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jakby ktos poszukiwal to rozkminilem temat, zakupiłem relingi i belki z ali. Troche rzezby ale pasuja jak z salonu Wysłane z mojego moto g(100) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi