Markus79 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Witam. Jakiś czas temu wymieniałem i odpowietrzałem w aso płyn chłodniczy. Powiedziano mi że po pewnym czasie podczas jazdy układ odpowietrzy się do końca i poziom płynu spadnie i trzeba będzie dolać. na dokumentach z aso płyn jest opisany w następujący sposób GBT039/L płyn chłodniczy SHELL Premium/GlycoCool 1l (beczka) zielony Próbowałem znaleźć odpowiedni płyn np: na allegro ale nie dałem rady Moje pytanko, czy ktoś z was wie jaki płyn powinienem kupić, może jakiś link do sklepu? Z góry bardzo dziękuję z pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 W dniu 31.01.2022 o 11:25, Markus79 napisał: Moje pytanko, czy ktoś z was wie jaki płyn powinienem kupić, może jakiś link do sklepu? Rozwiń To mi doradzono w ASO Castrol Radicool Premix 1L Gotowy płyn do chłodnic Można nim uzupełniać fabrycznie zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus79 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 31.01.2022 o 11:25, Markus79 napisał: Witam. Jakiś czas temu wymieniałem i odpowietrzałem w aso płyn chłodniczy. Powiedziano mi że po pewnym czasie podczas jazdy układ odpowietrzy się do końca i poziom płynu spadnie i trzeba będzie dolać. Rozwiń Dokładnie tak będzie. Pojeździsz i spadnie poziom. Ja pojechałem do ASO i bez problemu uzupełnili i jeszcze dostałem dolewkę 1l na zaś (tego z beczki). W cenie usługi (wymiany płynu chłodniczego). Edytowane 2 Lutego 2022 przez ExploRer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelg Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Hej, nie mam aktualnie dostepu do książki serwisowej, więc nie mam jak sprawdzić czy jest tam napisane ile wchodzi do Pulsara płynu chłodzącego. Ktoś z was pamięta/ile jest potrzebne 4l czy 5l czy może więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Do C13 z HRA2DDT w manualu wchodzi 7.6L do CVT 9L plus zbiornik manual 0.7L i CVT 0.6L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelg Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi