Piotrek14061984 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Witam poszukuje tych dwóch elementów od hamulca ręcznego (rozpierak i regulator)przeszukałem internet ale nic nie mogę znaleźć.Czy jest opcja że te części będą pasowały od jakiegoś innego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 A w serwisie pytałeś po kodach OEM. Może to nie są jakieś drogie części? Rozpierak 44040-8H30A Regulator 44200-8H30A Używki regulatora znalazłem tu. Może się dogadasz i kupisz sam regulator bez reszty. A może i sprzedawca ma także rozpierak. https://www.olx.pl/motoryzacja/czesci-samochodowe/osobowe/uklad-hamulcowy/szprotawa/q-x-trail-szczęki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurio Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Kolego, ja regulator kupowałem używany, nowego nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assetsneer Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Nic takiego też nie mogłem znaleźć. Daj mi znać, jeśli go znalazłeś. Potrzebuję wiarygodnego źródła. five nights at freddy's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi