2pac Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Pacjent 2,5 roku i skorodowany wydech. Wydaje mi się, że jak sprzedawałem 3-letniego J11 przedlifta to tak nie byłoCzy u was też tak sprawa wygląda jak na zdjęciach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeke Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) Tak , tak dokładne wygląda i u mnie po 2 letniej eksploatacji samochodu. Dodatkowo punktowo ruda na elementach tylnego zawieszenia. I zgadza się , jak sprzedawałem prawie 4 letniego polifta to wyglądał w tych kwestiach o niebo lepiej. Edytowane 16 Lutego 2022 przez zeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 No to słabo. Myślałem, że trochę pojeżdżę a tu taki zonk. Jeżeli to tylko wydech to pół biedy ,gorzej jak ruda będzie się rozsiewać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 No to 17 r i zero rudej na wydechu,a na zawieszce gdzieś tam jakiś punkt się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeke Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Nie ma co płakać, puchy wydechu są zdrowe, ruda atakuje tylko orurowanie wydechu. Potrzeba wykreuje momentalnie popyt i podaż - na rynku pojawią się zamienniki w rozsądnych cenach, a magika z migomatem znajdzie się w każdej większej wiosce. Oby tylko takie problemy trawiły nasze samochody. Edytowane 18 Lutego 2022 przez zeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ogólnie w kwestii nadwozia i podwozia dobrze, że w QQ występuje francuska technologia wykonania, bo jest stal ocynkowana, a nawet pod spodem auta podłoga jest w ocynku, więc jedynie zawieszenie, wydech może nosić ślady powierzchownej korozji, więc jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) W piątek byłem na przeglądzie rejestracyjnym, wchodziłem do kanału żeby sprawdzić czy nie ma śladów korozji i wszystko jest w porządku. Rocznik 2015 Edytowane 21 Lutego 2022 przez tz1609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Znajomy rozbiera podwozia do antykorozji, najczęściej klasy premium, ale zdarzył się 6-latek QQ i ...tymczasem nieciekawe zjawisko pod nadkolami, za przednimi kołami, dół błotnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi