robertbanasiak83 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Witam, Jestem posiadaczem Nissana Qashqai 2007 rok, 2.0 diesel. W panelu gdzie znajduje się przełącznik podgrzewania foteli i blokada drzwi mam dodatkowy otwór. Czy ktoś podpowie do czego on może być? Dziękuje Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Może być po alarmie {przycisku od alarmu } kobra Nic fabrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Ja mam w tym miejscu wyłącznik alarmu. Ciesz się,że ktoś wywalił to dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertbanasiak83 Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Dzięki Panowie za info. Pozostaje mi tylko poszukać zamiennika bo ta dziura świeci po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tu masz rozwiązanie !? https://www.conrad.pl/p/uniwersalna-zaslepka-do-otworu-pb-fastener-p-2080-p-2080-16-mm-czarny-1-szt-523682?&vat=true&gclid=CjwKCAiAx8KQBhAGEiwAD3EiPwkanmKC9BybnfA1QzlV-F0LBH2foqcKbT-REVsbkmC8Pd_dM38jkxoCdPUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmot Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 dziura w zaślepce jest na przełącznik do napędu na cztery koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek9104 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 24 minuty temu, Celmot napisał: dziura w zaślepce jest na przełącznik do napędu na cztery koła. Nie jest to dziura po przełączniku napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi