Waldez Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Cześć, czy w okolicach Legnicy/Wrocławia ma ktoś z szanownych grupowiczów consulta do ogarnięcia tematu licznika Versa/Tiida?? Mam Versę z USA, bez ABS, z A/T z licznikiem w mph , kupiłem na alle... licznik europejski, ale z abs, i trzeba by było to ogarnąć, bo nie pokazuje prędkości, mam zgrany eeprom jak by to coś dało. Pozdrawiam, Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Jak masz Verse bez ABS ? Ktory rocznik bo to az niemozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldez Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 5 godzin temu, stuff1000 napisał: Jak masz Verse bez ABS ? Ktory rocznik bo to az niemozliwe. 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi