Pac23 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Panowie pomocy... Problem co prawda był już na forum opisywany, ale konkretnego rozwiązania nie znalazłem. Przy wrzuceniu wstecznego obraz na kamerze jest niebieski plus dodatkowo widać linie. Podmieniłem kamery z drugiego QQ i dalej efekt ten sam, chciałbym jeszcze podmienić moduł kamery, ale rozkręciłem cały bagaznik i nie mogę go nigdzie znaleźć. Może ktoś podpowie, gdzie on się znajduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Może to pomoże https://www.ilcats.ru/nissan/?function=getParts&market=ER&model=J11E&modification=23&group=N&subgroup=280&startDate=1408&endDate=65535&imageNo=3&language=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek66 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 W dniu 20.02.2022 o 15:12, Pac23 napisał: Panowie pomocy... Problem co prawda był już na forum opisywany, ale konkretnego rozwiązania nie znalazłem. Przy wrzuceniu wstecznego obraz na kamerze jest niebieski plus dodatkowo widać linie. Podmieniłem kamery z drugiego QQ i dalej efekt ten sam, chciałbym jeszcze podmienić moduł kamery, ale rozkręciłem cały bagaznik i nie mogę go nigdzie znaleźć. Może ktoś podpowie, gdzie on się znajduje ?? Mam ten sam problem. Jak sobie z tym poradziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiangl Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Mam podobny problem, tyle że raz obraz jest ok, a innym razem czarno-biały i jakby zniekształca obraz. Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Możecie pokazać foto jak wygląda u Was obraz z kamery? Bo wydaje mi się że u mnie też kolory strasznie blade wręcz wszystko wpada w szarość... Nie wiem czy tak jest u wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 W dniu 5.11.2022 o 09:01, Batman404 napisał: kolory strasznie blade Te kamery są po prostu beznadziejne. W QQ J11 to już jest zupełnie inna jakość, przepaść w porównaniu z J10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Dzięki. Tak myślałem że to wina kamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiangl Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 W dniu 28.10.2022 o 11:34, krystiangl napisał: Mam podobny problem, tyle że raz obraz jest ok, a innym razem czarno-biały i jakby zniekształca obraz. Ktoś coś ? To jak , pomoże ktoś ? Miał ktoś może taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi