goomis Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Witajcie Z racji na to, że poprzedni „problem” udało się rozwiązać przy Waszym wsparciu, wracam z kolejnym tematem. Wpadłem na pomysł przedłużenia schowka pod panelem sterowania klimatyzacją w celu wykorzystania go na miejsce na telefon z matą indukcyjną. Czy ktoś z Was spotkał się z jakimś zamiennikiem z innego auta, który jest dłuższy od tego fabrycznego? A może ktoś dysponuje drukarką 3D i drukował kiedyś coś takiego lub byłby w stanie wydrukować? Poniżej zdjęcie fabrycznego elementu i zdjęcie rozwiązania jednej osoby z FB, wydrukowanej na drukarce 3D (niestety nie ma już projektu :(). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goomis Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Przepraszam za zdublowany post - na telefonie pokazał mi się błąd wysyłki i powieliłam wrzucenie posta. Bardzo proszę o zamknięcie wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Mam dostęp do drukarki. Nie bardzo mam czas na wykonanie projektu, zwymiarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi