Michał X-trail Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam,urwałem klamkę od schowka pasażera tą dolna z zamkiem,czy sama klamka jest gdzieś do kupienia czy trzeba cały schowek szukać po szrotach ew.allegro?,szukam i dość ciężki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Wygląda na to iż można kupić samą klamkę (bez zamka). Klamka ma numer 68630-EQ300. Spytaj się w ASO jak jest jej cena, czasami takie pierdoły mogą nie być drogie. Na poniższym diagramie jest to cześć numer 27 http://nissan4u.com/parts/x_trail/el_t30/2006_10/type_22/body_front_roof_and_floor/instrument_panel_and_pad_and_cluster_lid/illustration_3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Pytałem w ASO i cena jest kosmiczna,ponad 900 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W dniu 27.02.2022 o 15:25, Michał X-trail napisał: szukam i dość ciężki temat. Proponuję zerknąć TUTAJ ... a tak szerzej, to TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Też to widziałem, potrzebuję samą klamkę a 200 zł za całą pokrywę to jakiś kosmos,tym bardziej że zamienniki klamek innych marek są w cenie 50 zł za nówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 48 minut temu, Michał X-trail napisał: Też to widziałem, potrzebuję samą klamkę a 200 zł za całą pokrywę to jakiś kosmos Nie wiem jak szukałeś, bo ja w tym drugim linku znalazłem całą pokrywę do X-a 30 "nowa" za 40 zeta, ale nie było tam konkretnego opisu a jedynie tel kontaktowy do wystawiającego, a że nie mam pojęcia w temacie schowków w T30, dlatego dałem Ci ogólny link, byś sam poszperał i ew. podzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Dzięki, sprawdzę jeszcze raz dokładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi