opos99 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Witam, od niedawna posiadam primere, lecz nie było obrazu z kamery, postanowiłem tam zajrzeć, i tu pojawiają się schody, ktoś już tu dłubał, i widzę że z wtyczki kamerki wychodzi więcej kabli, jest po 2 na pin, a są podłączone tylko jedne, i biały kabel jest podpięty do miedzianej chyba owijki 3 kabli, proszę o szybką pomoc 6 minut temu, opos99 napisał: Witam, od niedawna posiadam primere, lecz nie było obrazu z kamery, postanowiłem tam zajrzeć, i tu pojawiają się schody, ktoś już tu dłubał, i widzę że z wtyczki kamerki wychodzi więcej kabli, jest po 2 na pin, a są podłączone tylko jedne, i biały kabel jest podpięty do miedzianej chyba owijki 3 kabli, proszę o szybką pomoc A i najlepiej jakiś schemat tych obu wtyczek, bo mi coś tu nie pasuje Wyjście. Wtyczka Z auta. Kamerki FIOLETOWY. 2X CZERWONY CZARNY. 2X CZARNY BIAŁY. 2X ŻÓŁTY CZARNY. 1X BIAŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 powiedz mi proszę czy kamera była oryginalnie czy ktoś lub ty dokładałeś ?? jeszcze jest moduł kamery schowany za prawą tapicerką w bagażniku wszystkie wersje nadwozia. Ja ogólnie dłubie przy nim więc mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.