szkatulnik Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Witam proszę o wsparcie.wpadl mi ostatnio plastikowy rygiel.mechanizmod otwierania wlewu paliwa. Po rozebraniu od strony bagażnika boczków udało mi się go podnieść. Linka jest cała i niestety nie wiem jak można było by dojść do niego by sprawdzić czy spadła sprężynka. Czy jest jakiś sposób by gołym okiem zerknąć przed demontażem mechanizmu by nic po drodze nie uszkodzić? jakieś dtr? instrukcja? foto. Bardzo ciasno jest operować ręką w tym miejscu. Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkatulnik Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Naprawione.byla gimnastyka ale udało się. Żeby wyciągnąć całe ustrojstwo należało delikatnie obrucic cały plastik z linką o 90°.i mamy wszystko na wierzchu.. Dodatkowo po wydobyciu tego plastiku należy podważyć drucik (sprężynkę)i założyć z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi