Marekmarecki1977 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Witam Problem trwa długo wymieniłem czujnik temperatury przed DPF i lambde, DPFjest czysty, był rozcięty itd. Podczas wymiany lambdy okazało się ze jest jeszcze jeden czujnik w samej turbinie na wylocie spalin. Błędy p0544 EGT bank1,sensor1 i p1525 air baypass valve system Czy może być to ten czujnik w turbinie? Uszkodzony? Edytowane 21 Marca 2022 przez Marekmarecki1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekmarecki1977 Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Tak, to ten czujnik w turbinie klucz 14 płaski dal radę Sprawa rozwiązana do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jim23 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) Cześć, znaczy klucz potrzebny do wykręcenia czy dokręcenia czujnika? (no i gdzie ten czujnik się znajduje?) Bo u mnie ten sam błąd wyskoczył. I jeśli można zapytać to czy s błędem tego czujnika można jeździć ew. jak długo? Jestem na urlopie i mam do domu 500km. pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2022 przez Jim23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekmarecki1977 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 klucz potrzebny do wykręcania i wkręcania :), z błędem jeździłem 2 lata brak mocy i na trasie kłopot z wyprzedzaniem, turbina nie pracuje pełną mocą i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jim23 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Wielkie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi