GrubyGekon Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Cześć, w moje ręce wpadł jakiś czas temu egzemplarz Murano ale ma szereg irytujących wad, za które nie wiem jak się zabrać. Otóż na kierownicy przestały działać przyciski od radia i tempomatu poza tym włączającym tempomat bo na desce wyskakuje zielone CRUISE ale co z tego skoro nie mogę go ustawić. Na forach wyczytałem że taśma, ale przy tej usterce rzekomo nie działa również klakson i przy skręcie kierownica wydaje szurający dźwięk co u mnie nie występuje. W związku z tym przejrzałem bezpieczniki pod kierownicą, wszystkie wydają się okej. Po tym zabiegu przestała mi działać zapalniczka w podłokietniku, ta przy schowku przed nogami pasażera działa. Trzecią kwestią jest brak możliwości regulacji fotela, nie jeździ do przodu i do tyłu kiedy wszystkie inne opcje działają. Lędźwiowy, wysokość, nachylenie, pedały, tylko nie przód-tył. Dzięki za wszelkie zaangażowanie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Spray contact po stykach próbowałeś ?podobno tonący brzytwy się chwyta czasem proste rozwiązania działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi