Emu141 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) Witam zapaliła mi się taka kontrolka nie jestem pewien co do niej jest przypisane ale wydaje mi się że układ paliwowy z góry mówię że filtr paliwa 20tys km temu wymieniany tak jak i świece Ps. Dzisiaj jeszcze sprawdziłem czy wody niema w filtrze paliwa jest git Kontrolka ta bardzo sporadycznie się zapali i po chwili jazdy znika Ogólnie pod pedałem gazu nie czuje żadnej różnicy tyle mocy i przyspieszenia jak zawsze jakieś pomysły zanim podjadę na kompa ? Edytowane 26 Marca 2022 przez Emu141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Instrukcja jednak mówi, że to chodzi o wodę w filtrze paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emu141 Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 20 tys temu mailem ten sam problem wymieniłem i git na 20tys. A za 1 razem po myciu auta na automatycznej wyskoczył ten błąd h*j wie o co chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi