dinokajman Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Ostatnio zauważyłem że silnik benzyna 1.4 pracuje jak diesel i wydaje mi się głośny a podczas przyśpieszania słychać taki dźwięk jakby stukanie klekotanie nie wiem jak to nazwać. Myślałem że to jakiś pasek ale chyba nie. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Zawsze, czy na zimnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinokajman Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Oddałem do warsztatu i okazało się że wahacze z tulei wybite były i niby hałas był. Zdecydowałem się wymienić razem z drążkami stabilizatorów. Przy okazji zbliża się przegląd i czas na wymiany to wymieniłemolej (MOTUL 5/30 filtr oleju i powietrza oraz gaz do klimy. Za to zapłaciłem 1850zł w warsztacie w Gorzowie nie wiem czy dużo czy dobra cena.. Okazało się też że sprężarka klimatyzacji do wymiany. Ile kosztuje nowa plus wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Cena teraz w dużej mierze zależy od ceny części, które bardzo się zmieniają ostatnio... Czemu sprężarką, że jest do wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi