dareksekowo Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Witam serdecznie i proszę o pomoc. Problem polega na tym że mój nissan kradnie prąd mianowicie nie rozłącza mi świateł w środku ani oświetlenia stacyjki nie wiem czy stop powinien się świecić po wyciągnięciu kluczyka. Proszę o poradę z góry Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 problem polega na uszkodzonym sterowaniu w module komfortu koszt ok 5zł plus lutowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksekowo Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 super tylko gdzie się znajduje moduł komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi