Oktanek Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Proszę o pomoc mam nie popularnego w Polsce nissana Frontiera 4.0v6 i jestem świeży na tym forum. Przyjmę każda uwagę oraz porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Frontierze to chyba blisko do europejskiej Navary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 19 godzin temu, Oktanek napisał: Proszę o pomoc mam nie popularnego w Polsce nissana Frontiera 4.0v6 i jestem świeży na tym forum. Przyjmę każda uwagę oraz porade Prosisz o pomoc, tylko nie sprecyzowałeś w jakiej kwestii, więc "szklana kula" nic nie powie 4 godziny temu, MisilYE napisał: Frontierze to chyba blisko do europejskiej Navary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi