wojtas0707 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zdiagnozowałem błąd czujnik temperatury dolotowej powietrza, nie mogę go nawet znaleźć, kasowanie nic nie daje, następnego dnia to samo. Pomocy, może ktoś to przechodził. Qashqai J11 1.6 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estradonai Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 20 godzin temu, wojtas0707 napisał: Zdiagnozowałem błąd czujnik temperatury dolotowej powietrza, nie mogę go nawet znaleźć, kasowanie nic nie daje, następnego dnia to samo. Pomocy, może ktoś to przechodził. Qashqai J11 1.6 dci https://fault-code.com/p0096/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0707 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dzięki, ale to czytałem już wcześniej, tyle że nawet nie mogę go zlokalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Wiesz jak wygląda ten czujnik? Ma wyprowadzone dwa przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi