Ciupas Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Witam. Mam taki problem. Podczas jazdy usłyszałem jakby stukanie o dach. Po zatrzymaniu zobaczyłem odstającą uszczelkę. I teraz pytanie. Co z tym zrobić. Próbowałem nagiąć, docisnąć ale nic to nie daje. Pomyślałem o wklejeniu. Tylko jakim klejem? Poradźcie co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Miałem podobnie, też na górze przedniej szyby od strony kierowcy z tą tylko różnicą, że narożnik trzymał (ok. 10 cm), a dalej na odcinku 30 cm uszczelka była na wierzchu. Auto było wtedy jeszcze na gwarancji, więc podjechałem do ASO i po 30 min wyjechałem z przyklejoną uszczelką. Nie wiem czym to kleili, ale do tej pory mam spokój. Proponuję tel. do ASO , lub Autoglass i podpytać. W jakimś punkcie na pewno znajdzie się sympatyczny człowiek i podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupas Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Ok. Dzięki. W drugim samochodzie mam do wymiany szybę czołową to przy okazji podpytam czym to przykleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi