Lukasz_tabor Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Witam, Mam problem ze swoim Murano Z52 2015 3.5CVT AWD, mianowicie problem wygląda następująco : przy jezdzie ze stałą prędkościa przy delikatnym trzymaniu gazu (stale obroty ok 1000) auto szarpie i przerywa. Problem o dziwo występuje na rozgrzanym silniku, mam wrażenie że na zimnym ten problem jest praktycznie niezauważalny podczas jazdy. Przy przyspieszaniu problem znika, auto normalnie zmienia biegi i nie szarpie - ale nie da sie przeciez wiecznie jezdzic na nacisnietym gazie Wymieniłem olej w skrzyni dynamicznie na NS2 Ravenol'a - niestety problem pozostał. Po podpięciu do kompa wyskakują mi błędy : P17F1 - drgania skrzyni, kontrola zaworów sterowania ? B2579 - tego błędu nie mogę rozszyfrować. Bardzo proszę o jakie kolwiek wskazówki co mam z tym zrobić, auto jest super i chciałem je zostawić na dłużej ale przy tej awarii jazda jest po prostu niemożliwa... Edytowane 6 Maja 2022 przez Lukasz_tabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Sprawdzales (wymieniales) cewki i swiece ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi