sivyy90 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Cześć mam pytanie do Was czy się spotkaliście w swoich modelach takim problemem? Zauwazylem sporo pęcherzy na dachu - tylko na dachu. Auto tekna z 2014r. Żaden inny element karoseri nie naruszony a na dachu sporo pęcherzy się pojawiło. Dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Powiedziałbym że to nalot który wyciekł z zardzewiałych belek dachowych. Lub wżer z ptasiego g.. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Może ślady po uderzeniach kamieni, które niezabezpieczone z czasem utworzą pęcherzynki. U mnie takich śladów po kamieniach było kilka nad szybą czołową. Każdy zabezpieczałem po oczyszczeniu podkładem, bazą i bezbarwnym.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Godzinę temu, Rex-er napisał: Powiedziałbym że to nalot który wyciekł z zardzewiałych belek dachowych. Lub wżer z ptasiego g.. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Też obstawiam na guano. Długo leżący zje lakier, zwłaszcza że teraz to "badziewie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivyy90 Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 2 godziny temu, Thunder napisał: Też obstawiam na guano. Długo leżący zje lakier, zwłaszcza że teraz to "badziewie". Co to jest guano? I o jakie belki dachowe wam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Co to jest guano?Guano to taki nawóz wielomineralny, niestety lakier go nie lubi Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 1 godzinę temu, sivyy90 napisał: Co to jest guano? I o jakie belki dachowe wam chodzi? Ptasia kupa. A o belkach się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Samochod kupiony nowy, czy uzywany ? Mnie to wyglada naniefachowa naprawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W dniu 7.05.2022 o 19:38, sivyy90 napisał: o jakie belki dachowe wam chodzi? Jak auto woziło belki dachowe słabej jakości, to rdzawy nalot podczas deszczu potrafi się wypłukiwać. Stare stalowe czy z Lidla bardzo lubią się syfić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivyy90 Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W dniu 7.05.2022 o 22:36, stuff1000 napisał: Samochod kupiony nowy, czy uzywany ? Mnie to wyglada naniefachowa naprawe... Używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi