Murano Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Witam, poszukuje mechanika na terenie całej Polski (najlepiej zachodniopomorskie/pomorskie) który ma doświadczenie w wymianie kolektorów wydechowych bez wyciągania silnika. Dolny kolektor jest pęknięty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 To nic trudnego ja swój wykręciłem pospawalem i skręciłem bez podnośnika.Ktos wcześniej też próbował pospawać ale nie tak jak trzeba i znów pękł. Pozdrawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof10 Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Dobry Wieczór , jestem ze Śląska. Chyba 4 lata temu przerabiałem temat kolektora w swoim z50. Na forum znalazłem użytkownika któremu mechanik z Głogowa go wymienił . Ja tez skorzystałem z jego usług i do dzisiaj jest z kolektorem ?Jakby co służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi