przemgce Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Cześć. Mam strasznie irytujący problem z nie działającymi szybami. Działa otwierania wszystkich szyb tylko z panelu kierowcy. Nie działa otwieranie szyb pasażerów w pozostałych drzwiach. W starym panelu została wciśnieta blokada szyb. Więc mysłałem, że tu jest problem. Kupiłem dwa inne panele, wymieniłem je, ale problem nie zniknął. Co może być przyczyną???? Czy jest jakiś bezpiecznik odpowiadający za przełączniki szyb pasażerów ? Już nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoog Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Pewnie przełączniki zduocone w drzwiach. Odepnij i zewrzyj styki i zobacz. Albo multimetrem przełączniki posprawdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi