Jareck Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie ograniczników drzwi. Strasznie słabo działają te ograniczniki. Czy jest możliwość dopasowania ich z innego modelu nissana? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Nowe orginalne to koszt około 50 euro .. zaleznie od kursu to około 200 pln więc kolo jednej flaszki... nie wiem czy warto jakies manewry robić przy takiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 godzinę temu, OsobaNN napisał: koszt około 50 euro .. zaleznie od kursu to około 200 pln więc kolo jednej flaszki... Nie flaszki, tylko raczej baryłki. No chyba, że walisz kilkunastoletniego Burbona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 No i mnie złapałeś... nie burbona no chyba,że Jacka D. ale whisky jak najbardziej pełnoletnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Uważam że ograniczniki lepiej nowe bo z pasowaniem z innych auto to różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi