Arek80 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Witam. Mam problem z nie działającym systemem adblue. Nigdzie nie mogę znaleźć schematu bezpieczników/przekaźników do mojego silnika. A chciałbym zacząć od sprawdzenia bezpieczników. Może ktoś wie który to bezpiecznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 A jaki masz dokladnie problem? cos wiecej opisac mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek80 Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Świeci lampa Alladyna. A na wyświetlaczu: ADBLUE SYSYEM FAULT. Multimetr w kostkach od pompy nie pokazuje żadnego napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Adblue system fault mialem juz dwa razy, na gwarancji raz go zlikwidowali, drugim razem wgrali aktualizacje ktora ma rozwiazywac problem - i jak narazie spokoj (dwukrotnie jak sie konczylo adblue to zamiast odliczac po chwili wyskakiwalo fault) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi