Ar0 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Hejka, od jakiegoś czasu zapalił mi się żółty przyjaciel zwany checkiem. Podpiąłem wóz pod OBD i właśnie ukazał mi się ten błąd (ten drugi kiedyś mi się tez pojawił ale po skasowaniu więcej nie wrocil) na internecie za bardzo nie znalazłem od czego może być ten P1031 ma ktoś może jakiś pomysł? Gdzieś na jakimś zagranicznym forum natknąłem się, ze może to być sonda lambda, zostają jedynie te przed katalizatorami bo za katalizatorami mam wyprogramowane przez Coobcia o auto było u niego na sofcie to wyrzucił je. Spotkał się ktoś z tym błędem i czy rzeczywiście może on być od sondy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Podłącz pod Consulta to wyjdzie dokładnie co to jest. Wyjdzie też jakie błedy zapisały się w historii . Ale jeśli było grzebane przez jakiegoś Ziutka czy innego Stefka w garażu to może być rożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar0 Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Jedyny trop na internecie to cos z sondą przed katalizatorami. Auto przejeżdżało ponad 7tys bez checka i nagle go od tak wywaliło, coobcio wywalił sondy za katalizatorami wiec zostają jedynie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar0 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Temat zamknięty okazała się wadliwa sonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi