tomeko Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam, mam taki problem. Z okolic dachu panoramicznego wydobywają się jakieś dziwne odgłosy. Tak jakby jakiś element wpadał w wibracje i trzeszczy. Strasznie jest to uciążliwe podczas jazdy. Xtrail t32 2.0 diesel. Czy ktoś może miał podobny przypadek i jak go rozwiązał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro54 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Miałem i mam. U mnie trzaski i skrzypienie jest z tyłu od strony pasażera. Walczyłem z tym, ale nie dałem rady. Nie chciało mi się tam nic rozbierać, bo te dźwięki są najbardziej słyszalne na dziurach i wybojach. Ostatnio jakoś mniej to słychać, albo też ja się już przyzwyczaiłem. Może w wolnej chwili spróbuję zobaczyć i wtedy powiem do czego doszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Z otwartym szyberdachem to normalka,będzie trzeszczeć na nierównościach i nic z tym się nie zrobi. Ale zamknięty nie powinien ,jak trzeszczy trzeba go wyregulować,głownie docisk do dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi