Piotr29 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Czy zdejmował ktoś gałkę lewarka skrzyni manualnej, juke przed liftem. Z tego co wiem to jest pasowana. Czy po zdjęciu będzie.możliwość ponownego założenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 58 minut temu, Piotr29 napisał: Czy zdejmował ktoś gałkę lewarka skrzyni manualnej, juke przed liftem. Z tego co wiem to jest pasowana. Czy po zdjęciu będzie.możliwość ponownego założenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Film nie pokazuje samego zdjęcia. Czy gałkę da się wyciągnąć przez samo szarpnięcie .? Próbowałem to zrobić ale nawet nie drgnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi