Lukasz19810601 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Cześć mam problem z moim Murano 2006 rok wersja europejska. Podczas jazdy auto przestało przyśpieszać gaz w podłogę zero reakcji. Wygląda to tak kiedy ma skrzynie na P lub N dodaje gazu silnik się wkręca na obroty kiedy daje na D gaz w podłogę auto stoi w miejscu obroty nie rosną. Co dziwne rozładowało mi akumulator. Po założeniu nowego przejechałem bez problemów około 5 km i znowu to samo. Czy miał ktoś podobny problem prosiłbym o pomoc. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Jakie DTC są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 sprawdź czy coś nie pobiera prądu i czy masz ładowanie w samochodzie. A nie wyłączał podczas jazdy po naładowaniu co jakiś czas innych systemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Sprawdź ładowanie,skrzynia potrzebuje stałego napięcia jak spadnie może się tak dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxaugustyn Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Czy udało się rozwiązać problem?? Mam dokładnie ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi