Kriskrystian96 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Witam. Na początek napiszę że na forum nie znalazłem żadnej informacji o tym co szukam Spaliły mi się kabelki od świateł awaryjnych. Elektryk zajrzał i powiedział że możliwe że kable spaliły się gdzieś głębiej i prawdopodobnie będzie trzeba wymienić wiązkę. Dowiem się dokładniej za tydzień, jak elektryk wszystko rozkręci itd. Oprócz tego nie działają światła z przodu, brak prawych świateł. Działają tylko lewe. Bezpieczniki sprawdzone. Moje pytanie brzmi jeśli się okaże że do wymiany mam wiązkę albo wiązki to jaki jest koszt samej wiązki i koszt wymiany u elektryka? Może ktoś już miał taki przypadek i mógłby mi podpowiedzieć? Za co z góry dziękuję Nissan almera N16 2003r Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Kriskrystian96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi