PSCon Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Czy ktoś z Was dorabiał kluczyk keyless do Xtraila? W salonie koszt okolo 1000zl. Szukam tanszego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzeriusz Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 U mnie 450 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSCon Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Sama robota ? Podałem cene wraz z nowym kluczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Może kluczyk z alledrogo i https://www.suntrupnissan.com/manufacturer-information/program-nissan-intelligent-key/ będzie taniej Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Smakor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzeriusz Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 3 godziny temu, PSCon napisał: Sama robota ? Podałem cene wraz z nowym kluczykiem Też podałem cenę z kluczykiem dla forumowiczów nissana Godzinę temu, Smakor napisał: Może kluczyk z alledrogo i https://www.suntrupnissan.com/manufacturer-information/program-nissan-intelligent-key/ będzie taniej To nie zadziała.... Żeby wgrać immo trzeba dodać kluczyk do samochodu komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSCon Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 To cena super w takim razie ... jak bede w okolicy Lodzi to sie odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzeriusz Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 3 godziny temu, PSCon napisał: To cena super w takim razie ... jak bede w okolicy Lodzi to sie odezwe Ewentualnie widzę, że masz bliżej do Trzebnicy (moje rodzinne miasto). Jeżdżę do niej często, więc mogę tam też to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Praktycznie w każdym większym mieście jest zakład specjalizujący się w dorabianiu wszelkich kluczy,gdzie bez problemu taki klucz zostanie dorobiony i zaprogramowany w najgorszym przypadku za góra połowę ceny jaka bierze ASO za taką czynność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi