bubuss Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam Mam taki problem jeden led w lampie przedniej od swiateł dziennych zaczyna mi mrygagać. Mam pytanie czy znacie kogoś z okolic warszawy co naprawia takie leflektory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Panowie czy wy w swoich Murano z51 macie takie oswietlenie czy były właściciel coś dołożył od siebie? bo jedna dioda mi mryga i nie wiem czy to jest w standardzie czy nie nigdzie nie znalazłem nic podobnego. I jeszcze jedno pytanie czy te lampy są klejone czy normalnie na zatrzaski jest przedni reflektor chodzi mi o szkło. A i czy ktoś z was już je demontował jak to jest skąplikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi