Lucky Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Witajcie, pytanie jak w temacie - chciałbym pojechać gdzieś gdzie nie pourywają kabli itp a widziałem na filmiku że troche rzeczy trzeba tam zdemontować, a jako że na przeglądzie stwierdzono że już zużyte - gdzieś bym wymienił... wiadomo jakie ceny w ASo - więc szukam alternatywy:) Pewno ktoś może polecić gdzie już wymieniał.... (J11 1.5dci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Jak oceniasz na podstawie filmików,to masz faktycznie słabe pojęcie.Bez obrazy... Z dobrym ,dokładnym przyłożeniem,z czujnikiem magnetycznym,wymiana tarcz i klocków w przodzie to max godzina...tam nie ma co pourywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 ja robiłem wymianę klocków tył w ASO i kosztowało to 235,11PLN + koszt klocków, które sam kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 16 godzin temu, Jacoob napisał: ja robiłem wymianę klocków tył w ASO i kosztowało to 235,11PLN + koszt klocków, które sam kupiłem. Nie wiem jak dawno temu robiłeś - ale teraz usłyszałem 450 za jedną oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 W dniu 22.07.2022 o 10:09, Lucky napisał: Nie wiem jak dawno temu robiłeś - ale teraz usłyszałem 450 za jedną oś robiłem dokładnie 15/06/2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Odkąd mam renówkę za drugie auto to wiem, że Nissan zdziera za wszystko. Akcesoria ceny z d..., usługi ceny z d... Głupia listwa ozdobna to ze 300 zł. Nakładki na progi podobnie. Listwa na próg zderzaka prawie 500 zł. Antena płetwa rekina 600- 1000 zł. W Renówce nakładka na progi, na próg zderzaka i antena płetwa rekina kosztowały mnie łącznie 300 zł. Taniej niż jedna listwa do pulsara. A najlepsze, że ten sławny pierścień pod korek olejowy w rodzinie silników digt/ tce w Renówce jest za 3 zł, a w Nissanie mnie zawsze kasowali za ok. 15 zł. Te same filtry mają cenę prawie 50% więcej. Jakaś poroniona polityka. Jedyne co jest warte uwagi, że zawsze warto się zapytać o jakąś część, bo miewają w aso taniej niż używki na allegro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 U nas jako drugi jest Opel - ceny przez pół w ASO Opla w porównania do nissana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi