hubert406 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Cześć Panowie, Po raz pierwszy od zakupu auta, nie chcę jechać do ASO na wymianę oleju , chciałem sam kupić olej i wymienić gdzieś taniej. Możecie polecić jaki olej wlać do Pulsarka ? Na fakturach Nissana widnieje ten, zastanawiam się czy jest jakaś alternatywa godna polecenia ?Dziękuję https://www.google.pl/search?q=ke90090072&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl-pl&client=safari Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 3 godziny temu, hubert406 napisał: Możecie polecić jaki olej wlać do Pulsarka ? A ten temat Ci umknął ? Oleje i filtry do Pulsara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 A ten temat Ci umknął ?Oleje i filtry do PulsaraUps, dzięki Andrzej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Osobiście używam Elf Evolution 900 SXR 5 l 5W-40 i jestem z niego bardzo zadowolony. No i jak dobrze poszukasz, to bańkę 5l znajdziesz za 124 zeta (Netoil) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi