pit72 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 witam serdecznie czy ktoś mi podpowie byłem na stacji diagnostycznej bo coś mi puka w zawieszeniu z przodu .diagnosta stwierdził ,że nie ma luzów jak jedziesz po nierównościach puka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Sprawdź tuleje na sankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kar Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam U mnie podobnie, diagnosta twierdził , że zawieszenie sztywne, a jak jadę po drodze z płyt betonowych lub takich z dziurami ( tarka ) to ewidentnie czuje na kierownicy luzy i słyszę stukanie. Też nie wiem co to może być ? Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez d.kar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi