Mietekvh Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Witam Na wstępie dodam że jestem tutaj nowy i nie jestem w tej dziedzinie "fachowcem" dlatego za wszelkie błędy przepraszam. Zakupiłem niedawno qashqaia 2011 rok z nawigacją fabryczna tylko problem był z kamerą cofania która nie działa. U mnie w rodzinie jest podobny Qashqai i szukaliśmy przyczyny w końcu wyszło jak podłączyłem radio z tamtego samochodu kamerka normalnie zaczęła działać czyli coś w radiu jest nie tak i ot moje pytanie czy ktoś się orientuje co może być przyczyną? Dodam że rozebrałem radio lecz niestety niczego nie dostrzegłem.. może jakaś ścieżka na płycie głównej jest przerwana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Mietekvh napisał: Dodam że rozebrałem radio lecz niestety niczego nie dostrzegłem.. może jakaś ścieżka na płycie głównej jest przerwana? A może należało zacząć od przywrócenia NC do ustawień fabrycznych ? Jest taka opcja w MENU NC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekvh Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Andrzej G napisał: A może należało zacząć od przywrócenia NC do ustawień fabrycznych ? Jest taka opcja w MENU NC Radio zresetowane, zero zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi