wojciechu11 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Witam. Muszę sie dostać do kamery cofania, może któryś z kolegów zdejmował osłonę bagażnika, i podpowie jak nie zdemolować zatrzasków, może trzeba zacząć odpinać z jakiejś konkretnej strony ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udało mi sie samemu problem rozwiązać, w związku powyższym zamykam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawigor Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 17.08.2022 o 15:42, wojciechu11 napisał: Udało mi sie samemu problem rozwiązać, w związku powyższym zamykam temat. to może jakaś podpowiedź ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Cześć. U mnie pomogło potraktowanie trochę siłowo osłony, jak puściła pierwsza spinka, to potem już oczywiście z wyczuciem udało mi sie osłonę odczepić. Było 8 spinek, udało mi sie je odczepić bez dewastacji, potem wszystkie elegancko sie zatrzasnęły na swoich miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi